קיוב סטייק קיבל את שמו על צורת הקוביות הקטנות אשר מופיעות על הבשר לאחר ריכוכו באמצעות פטיש בשר בצורה המסורתית או על ידי העברת נתח הבשר בתוך מכונה שנקראת סטייק מייסטר אשר מורכבת מסכינים קטנות שנמצאות על גלגלים ופועלות במקביל אחת כלפי השנייה וכך גורמות לשבירת המרקם וריכוכו של הנתח.
סטייק זה עשוי בעיקר מנתח אשר בעברית נקרא כף או מספר 16 לחובבי המספרים למיניהם.
קיוב סטייק מאוד נפוץ בארצות אנגלו סקסיות ובעיקר בארצות הברית. בקנדה סטייק זה נפוץ בעיקר בשמו המחייב
Minute Steak או סטייק דקה בתרגום חופשי וזאת על שום הכנתו המהירה מאוד.
סטייק זה עשוי בעיקר מנתח אשר בעברית נקרא כף או מספר 16 לחובבי המספרים למיניהם.
קיוב סטייק מאוד נפוץ בארצות אנגלו סקסיות ובעיקר בארצות הברית. בקנדה סטייק זה נפוץ בעיקר בשמו המחייב
Minute Steak או סטייק דקה בתרגום חופשי וזאת על שום הכנתו המהירה מאוד.
מתכון:
יש לקמח את הסטייק ולצלות אותו על מחבת ברזל כבדה ועבה למשך הזמן הרצוי (תלוי בעובי הסטייק ובמידת העשייה הרצוייה).
לקמח את הסטיק ??זה חדש לי. למה ?
השבמחקהי נתי ברגע שאתה מקמח את הסטייק אתה מייצר לו שכבת הגנה אשר מונעת ממנו להישרף ונותנת עוד שכבה של פריכות ועוד דבר זה פשוט טעים.
מחק