פריים ריב- נתח משולב של אנטריקוט וצלע, כשמו כן הוא פריים=מובחר . ריב=צלע . דהיינו הצלע המובחרת או לאנשים אשר לא מבינים את כל שפת הבשר המוזרה הזו בואו נקרא לילד בשמו סטייק עם עצם. אך אליה וקוץ בה סטייק זה אינו פשוט להכנה כלל. אחד מהסודות השמורים והידועים ביותר בעולם השפים המתמחים בבקר ברחבי העולם הוא שגם העצם משמשת בתור גוף חימום וכך יכול להיווצר סטייק מדהים בטעמו או לחילופין מסטיק אורביט בטעם סטייק. לכן ממליץ אני בחום לשים את הבשר בתור גוש של 4 קילו ומעלה במרינדה של שום בירה פלפל לבן לימון ובירה למשך שבוע ולאחר מכן להעביר את הנתח כולו למעשנת חמה אשר תתן לנתח טעמים מדהימים ומופלאים של סטייק עסיסי ורך להפליא.
יום שני, 19 בדצמבר 2011
פריים ריב או בשמו העברי סטייק עם עצם
פריים ריב- נתח משולב של אנטריקוט וצלע, כשמו כן הוא פריים=מובחר . ריב=צלע . דהיינו הצלע המובחרת או לאנשים אשר לא מבינים את כל שפת הבשר המוזרה הזו בואו נקרא לילד בשמו סטייק עם עצם. אך אליה וקוץ בה סטייק זה אינו פשוט להכנה כלל. אחד מהסודות השמורים והידועים ביותר בעולם השפים המתמחים בבקר ברחבי העולם הוא שגם העצם משמשת בתור גוף חימום וכך יכול להיווצר סטייק מדהים בטעמו או לחילופין מסטיק אורביט בטעם סטייק. לכן ממליץ אני בחום לשים את הבשר בתור גוש של 4 קילו ומעלה במרינדה של שום בירה פלפל לבן לימון ובירה למשך שבוע ולאחר מכן להעביר את הנתח כולו למעשנת חמה אשר תתן לנתח טעמים מדהימים ומופלאים של סטייק עסיסי ורך להפליא.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה